• image
  • image
  • image

knytte_spekepolse_110x110Legg spekemat og blåmuggost på en tallerken sammen med fiken, jordbær og salat. Melonskiver legges på tallerken like før servering. Klipp fire firkanter av et passende stoff, stort nok til å pakke tallerkenen inn i. Ta tak i hjørnene og knytt dem sammen med et bånd, slik at det blir en pakke. Ha med loff og smør ved siden av.

Kontakt informasjon

Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
N-2656 Follebu

Telefon: 61 22 86 70
Faks: 61 22 86 71
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tips til fest

Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.

Oppbevaring av spekemat

Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Til fjortendagers bruk anbefales kjøleskap. Ved ønske om lengre holdbarhet anbefaler vi frysing og uttak for ca to ukers behov. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene må ikke oppbevares i plast.