Spekemat og i særdeleshet spekepølser kan kombineres med svært mange andre ingredienser.
Se gjerne "MatPrat" for oppskrifter
For å pirre smaksløkene litt så vil vi gjerne trekke frem følgende tilknyttede ingredienser...
- Spekepølse, fetaost og spinat
- Spekemat, eggerøre, flatbrød
- Spekepølse m/rømme- og urtedressing
- Rekedal Salami med jordbærsalsa
- Rekedal Salami i potetform
- Speketårn
- Spekesalat
Rekedal Pølsefabrikk AS - OppskrifterOppskrifter |
Kontakt informasjonRekedal Pølsefabrikk AS Heimstadjordet 14 N-2656 Follebu Telefon: 61 22 86 70 Faks: 61 22 86 71 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tips til festDekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer. |